Το κλειδί της επιτυχίας για την γεύση είναι η γη.
Η Agora Fresh επιλέγει για εσάς τους πιο νόστιμους καρπούς της

Εταιρεία


Η Agora Fresh δραστηριοποιείται στον χώρο της τροφοδοσίας φρέσκων οπωροκηπευτικών προϊόντων και εδρεύει στην Κεντρική Αγορά Αθηνών. Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης ξεκίνησε πριν από περίπου 60 έτη και μετά από μακροχρόνιες ζυμώσεις έφτασε στην τωρινή της μορφή.

Τα είδη που προορίζονται για ευρεία κατανάλωση, καλλιεργούνται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, αναλόγως εποχής και τα εισαγόμενα είδη προέρχονται από εγκεκριμένες, ευρωπαϊκές και άλλες μονάδες του εξωτερικού.

Συνεργασίες διαρκείας, με ποικίλες επιχειρήσεις του χώρου, όπως κρουαζιερόπλοια, με έντονες και ιδιαίτερες απαιτήσεις, εταιρείες catering, και εστιατόρια υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών, δηλώνουν την εμπειρία μας αλλά και τον αυθεντικό και αληθινό τρόπο με τον οποίο προμηθεύουμε και σεβόμαστε τους συνεργάτες μας.

Πρωταρχικό μέλημα της Agora Fresh είναι ο τελικός καταναλωτής να νιώθει ασφαλής και σίγουρος για την υψηλή ποιότητα του προϊόντος που παραλαμβάνει, συνδυάζοντας την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Δείτε επίσεις

Ελάτε να συνεργαστούμε


Αν είστε επαγγελματίας του χώρου της εστίασης ή υπεύθυνος τροφοδοσίας εστιατορίων, ξενοδοχείου, πλοίου, πλοίου αναψυχής, κατάστημα φρέσκων χυμών, catering, αίθουσας δεξιώσεων, well being ή σχετίζεστε με τη γαστρονομία σε μαγειρικό και ζαχαροπλαστικό επίπεδο τότε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ώστε να έχετε ένα συνεργάτη που θα είναι πάντα δίπλα σας σωστά και υπεύθυνα τροφοδοτώντας σας με την καλύτερη ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Δείτε τα προϊόντα μας Επικοινωνήστε μαζί μας