Το κλειδί της επιτυχίας για την γεύση είναι η γη.
Η Agora Fresh επιλέγει για εσάς τους πιο νόστιμους καρπούς της

Υπηρεσίες


Παραδόσεις

Η Agora Fresh  επιθυμεί να χτίζει συνεργασίες εμπιστοσύνης και για αυτόν τον λόγο πρωταρχικό ρόλο για εμάς, παίζει η συνέπεια σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας.

Η Agora Fresh διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο διανομής ιδιόκτητων αυτοκίνητων με ψυκτικούς θαλάμους και εξυπηρετεί με συνέπεια πάντα με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών που προμηθεύει.

Καθημερινά η εταιρεία παραδίδει εμπορεύματα σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
Η παραγγελία δίδεται από την προηγούμενη ημέρα μέσω τηλεφώνου, e-mail  ή fax. Τα εμπορεύματα παραδίδονται στον χώρο σας και οι ώρες παράδοσης ορίζονται έπειτα από συνεννόηση με τους συνεργάτες μας.

Προμηθευτές

Μέριμνά μας είναι η καθημερινή και στενή επαφή με τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε και συμβουλεύουμε σε κάθε επίπεδο, καθώς και ο συχνός έλεγχος από ειδικούς γεωπόνους και τεχνικούς ασφάλειας τροφίμων.

Η Agora Fresh παρέχει στους συνεργάτες της πιστοποιημένα προϊόντα από προμηθευτές που πιστοποιούν τις καλλιέργειές τους σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.

Ελάτε να συνεργαστούμε


Αν είστε επαγγελματίας του χώρου της εστίασης ή υπεύθυνος τροφοδοσίας εστιατορίων, ξενοδοχείου, πλοίου, πλοίου αναψυχής, κατάστημα φρέσκων χυμών, catering, αίθουσας δεξιώσεων, well being ή σχετίζεστε με τη γαστρονομία σε μαγειρικό και ζαχαροπλαστικό επίπεδο τότε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ώστε να έχετε ένα συνεργάτη που θα είναι πάντα δίπλα σας σωστά και υπεύθυνα τροφοδοτώντας σας με την καλύτερη ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Δείτε τα προϊόντα μας Επικοινωνήστε μαζί μας